Vágólapra másolva!
Francia sajtóértesülés szerint a Paris Saint-Germain legnagyobb sztárja, Neymar elhagyta a csapatot az utolsó bajnoki mérkőzés előtt, hogy csatlakozzon a Copa Américára készülő brazil válogatott keretéhez. Thomas Tuchel, a párizsi csapat edzője feldúltan nyilatkozott az esetről.

A párizsi csapat péntek este a Reims otthonában játssza szezonbeli utolsó bajnoki mérkőzését. A világ legdrágább játékosa eltiltás miatt kihagyja a találkozót, ugyanis a Rennes ellen elvesztett kupadöntő után összetűzésbe keveredett egy szurkolóval.

Az utolsó bajnoki meccset azonban a lelátóról sem nézi meg, ugyanis a Le Parisien értesülése szerint Neymar nem jelent meg csapata csütörtöki edzésén, mivel hazarepült Brazíliába, hogy csatlakozzon a Copa Américára készülő brazil válogatott keretéhez.

Thomas Tuchel, a PSG német edzője érthetően kiborult legnagyobb sztárja viselkedésén.

– mondta Tuchel, aki érthetően zaklatott az eset miatt.

Neymar engedély nélkül távozott Párizsból Forrás: AFP/Franck Fife

Neymar távozása azzal is magyarázható, hogy a PSG már egy hónappal ezelőtt megnyerte a francia bajnokságot, innentől kezdve pedig a csapat minden egyes találkozója tét nélküli. A brazil támadó azonban a párizsi klubtól kapja az évi 37 millió eurós fizetését, így talán nem csak akkor illene a klubot képviselnie, ha éppen kedve van hozzá.

A történtek után nem lenne meglepő, ha ismét szárnyra kapnának a Neymar távozásával kapcsolatos pletykák. A kérdés már csak az, hogy melyik topcsapatnak van szüksége egy ilyen mentalitású játékosra.