Maurizio Sarri lehet Cristiano Ronaldóék új edzője

fbl Horizontal
Chelsea's Italian head coach Maurizio Sarri gestures on the touchline during the English FA Cup fifth round football match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London on February 18, 2019. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az olasz SNAI Sportnews információi szerint a Juventus vezetősége megállapodott Maurizio Sarrival, a Chelsea menedzserével, hogy az olasz szakember a következő három évben a torinóiak edzője lesz.

Az SNAI Sportnews úgy tudja, hogy Sarri három évre, hétmillió eurós fizetésért kötelezné el magát a torinóiakhoz, azonban a szerződést egyelőre még nem írták alá, hiszen a Chelsea még Európa-liga-döntőt játszik ebben a szezonban.

A Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri a következő szezontól Cristiano Ronaldo edzője lehet Forrás: AFP/Ian Kington

A Tuttosport információ szerint Sarri leigazolása a célegyenesben van, de a Juventusnak még egyeztetnie kell Marina Granovszkajával, akire a londoni klub igazgatását bízta az orosz milliárdos klubelnök és tulajdonos, Roman Abramovics. Ami biztos, hogy az olasz szakembernek még kétéves szerződése van a londoni klubbal.