El-döntő: balhé a Chelsea edzésén, az edző bevonult az öltözőbe

fbl Horizontal
Chelsea's Italian head coach Maurizio Sarri gestures during a training session at the Baku Olympic Stadium in Baku on May 28, 2019 on the eve of the UEFA Europa League final football match between Chelsea and Arsenal. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán este Bakuban rendezik az Európa-liga-döntőt, ahol a Chelsea az Arsenallal találkozik. A londoni kékeknek több sérültje is van, ráadásul Maurizio Sarri vezetőedző a finálét megelőző edzésen dühösen az öltözőbe vonult miután két sztárjátékosa, Gonzalo Higuaín és David Luiz kis híján egymásnak esett.

Az egymás közti játék során a Chelsea két dél-amerikai focistája, az argentin Gonzalo Higuaín és a brazil David Luiz szólalkozott össze, miután a csatár keményen rátartott a középső védő lábára. Ezt követően a két játékos heves szóváltásba keveredett, mire Maurizo Sarri vezetőedző beviharzott az öltözőbe, a baseball-sapkáját a földhöz vágta, majd bele is rúgott egy hatalmasat.

Az olasz mester nincs irigylése méltó helyzetben, ugyanis csapatából három kulcsjátékos is kihagyja az Európa-liga-döntőt. A német válogatott Antonio Rüdigerre térdsérülés miatt nem számíthat, míg a két angol válogatott Callum Hudson-Odoi és Ruben Loftus-Cheek achilles-sérülés miatt nem léphet pályára. Ráadásul a francia világbajnok N'Golo Kanté játéka is kérdéses.

Szerdán kezdik, csütörtökön fejezik be a botrányos kupadöntőt

Szerdán este Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban rendezik az Európa-liga döntőjét, ahol a két londoni sztárcsapat, a Chelsea és az Arsenal harcol majd a trófeáért. Az UEFA helyszínválasztása rengeteg ember felháborodását kiváltotta, akárcsak a mérkőzés időpontja. Amikor az Európa-liga-mezőny két legerősebb csapata bejutott a döntőbe, akkor úgy tűnt a sorozat történetének legemlékezetesebb fináléjában lehet része a foci szerelmeseinek.