Társoldalunk:

Sergio Ramos: A szívem itt van Madridban

2019.05.30. 19:56

Három nappal ezelőtt bombaként robbant a pletyka, miszerint Sergio Ramos távozni szeretne a Real Madridtól, erről pedig már értesítette is a klubot, és arra kérte Florentino Pérez klubelnököt, hogy engedje el. A csapatkapitány csütörtökön a Santiago Bernabéu Stadionban tartott sajtótájékoztatón elárulta, valóban megkeresték Kínából, de esze ágában sincs eligazolni a Real Madridból.

„Volt egy ajánlatom Kínából, de ez nem befolyásolta a döntésemet. Ha a szurkolók vagy a klub nem szeretné, hogy itt legyek, akkor talán megfontolnám, de ez nem így van. Átbeszéltük az ajánlatot az elnökkel, de mindenképp itt szeretném folytatni – mondta Sergio Ramos, aki hangzatos hűségesküt tett a Real Madridnak. Ki akarom tölteni a szerződésemet a Real Madridnál, és ha tehetném, életem végéig meghosszabbítanám a szerződésemet. Az álmom, hogy innen vonuljak vissza. A kapcsolatom az elnökkel nagyon jó, a szerződésemet pedig nem szeretném felrúgni" – tette hozzá a 33 éves focista. 

Sergio Ramos hűségesküt tett a Real MadridnakForrás: Anadolu Agency/Burak Akbulut

A madridi csapat kapitánya végül kategorikusan kijelentette, nem tudna olyan csapatban focizni, amelyben a Real Madrid ellen kellene pályára lépnie.

„A szívem itt van Madridban, és sohasem mennék olyan csapatba, amelyik találkozhatna a Real Madriddal. Ha már nem tudok a Real szintjén teljesíteni, akkor talán elmegyek, de ez nem most lesz" – mondta Sergio Ramos, akit 2005 nyarán 27 millió euróért vett meg a Real Madrid a Sevillától.