A BL-döntő helyett dögös barátnőjét választotta a Liverpool volt kapusa

karius nyaral
Vágólapra másolva!
A VIP-szektor helyett inkább a görög tengerparton hűsöl idén a Liverpool korábbi kapusa, Loris Karius, miközben a Besiktasnak kölcsönadott német játékos csapata újra BL-döntőt játszik. A jelek szerint azonban a Real Madriddal szembeni 2018-as verseség főszereplője emlékezni sem akar botrányos formájára, hanem inkább dögös barátnőjével kóstolgatja a gyrosokat. 

Egy évvel ezelőtt banális hibái miatt voltak tele Loris Karius nevével a címlapok, ami nem is csoda, hiszen a Liverpool Real Madrid elleni BL-döntőjén előbb Karim Benzema lábára gurította a labdát, majd a meccs hajrájában pedig Gareth Bale középre tartó lövését ejtette be.

Kölcsönjátékosként a török Besiktasnál próbált felejteni, de finoman szólva is szerényen sikerült a szezonja: 35 meccsen 49 gólt kapott, mindössze hat meccsen maradt érintetlen a kapuja. Ezek után érthető, hogy bár a 25 éves német kapus szívesen maradna a törököknél, ők nem túl elégedettek a teljesítményével.

Az idény végén lazíthatott volna egyet a madirdi BL-döntőn, de a Liverpool által felajánlott jegyek helyett inkább egy görögországi nyaralást választott barátnőjével, Sophia Thomallával.

Karius Görögországban, a Liverpool legnagyobb megkönnyebbülésére Forrás: Origo

Talán az angolok is hálásak a döntésért, mert ha a tavalyi formáját vitte volna a szombati döntőre, akkor könnyen a VIP-páholyból is bevédett volna egy gólt a Tottenhamnek.