Lopják az esti BL-döntő jegyeit a szurkolóktól

Tottenham And Liverpool Fans In Madrid Tottenham Liverpool UEFA CHAMPIONS LEAGUE final 2019 madrid Spain EVENT international sport news Fans In Madrid
Tottenham Hotspur supporters and Liverpool supporters in Madrid on May 31, 2019 on the eve of the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Tottenham Hotspur on June 1. (Photo by Antonio Navia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Óvatosságot és a szokásosnál is nagyobb elővigyázatosságot kér a spanyol rendőrség az esti labdarúgó BL-döntőre érkező angol szurkolóktól. Egy tolvajbanda ugyanis a meccsre szóló jegyek lopására specializálódott, már többeket megkárosítottak. 

A bűnözők rendezőknek, önkénteseknek adják ki magukat, valamilyen ürüggyel elkobozzák a jegyeket a drukkerektől, hogy aztán sokszoros áron adják el azoknak, akik mindent megadnának a belépőkért.

A Liverpool és a Tottenham szurkolói egyelőre nagy barátok Forrás: NurPhoto/Antonio Navia/NurPhoto/Antonio Navia

A madridi rendőrség és a szervezők becslései szerint százezer szurkoló érkezik Madridba a döntőre, de a Tottenham és a Liverpool csak klubonként 17 ezer jegyet kapott a meccsre, így hatalmas a kereslet a belépőkre a feketepiacon.