Társoldalunk:

Teljesen kiégett a spanyol focista autója

2019.06.01. 19:31

Közlekedési balesetben meghalt José Antonio Reyes, korábbi spanyol válogatott labdarúgó, aki a Sevilla, az Arsenal és a Real Madrid csapataiban is focizott.

A 35 éves játékos autója Sevilla tartományban, Alcala de Guadaira közelében tért le az útról, majd kigyulladt, és teljesen kiégett. A huszonegyszeres válogatott játékos életét vesztette a karambolban.

José Antonio Reyes, korábbi spanyol válogatott labdarúgó autójának kiégett roncsát szállítják el a Sevilla spanyol tartománybeli Alcala de Guadairában, ahol Reyes közlekedési balesetet szenvedett 2019. június 1-jénForrás: MTI/EPA/EFE/Rafael Alcaide

A baleset 12 óra előtt nem sokkal történt, spanyol hírek szerint pedig még ketten ültek az autóban, az egyikük pedig a játékos unokatestvére volt, aki szintén meghalt a balesetben.

José Antonio Reyes, korábbi spanyol válogatott labdarúgó autójának kiégett roncsát szállítják elForrás: MTI/EPA/EFE/Rafael Alcaide

Reyes ebben az idényben a másodosztályú Extremadurában focizott, a hétvégi meccsüket a hírek szerint elhalasztják. José Antonio Reyes nős volt, három gyereket nevelt.