Társoldalunk:

Az autóbalesetben meghalt Reyes fia a Real Madridhoz igazolt

2019.06.03. 17:38

A korábbi spanyol válogatott labdarúgó, az autóbalesetben meghalt José Antonio Reyes már nem élhette meg, hogy a fia bemutatkozzon a korábbi klubjában, a Real Madridban. José Antonio Reyes Lopezt már régóta figyelte a fővárosi klub, majd a szörnyű tragédia felgyorsította az átigazolást.

A Marca című lap értesülése szerint a Real Madrid gyorsan elintézte a fiatal focista leigazolását José Antonio Reyes halálát követően. A Leganés korosztályos csapatában játszó Reyesre néhány hónapja figyelt fel a madridi klub, miután gólkirály lett egy általa szervezett tornán.

José Antonio Reyes Lopez megható üzenettel búcsúzott az édesapjától:

„Ez az utolsó közös pillanatunk. Azon a napon is tanácsot adtál nekem, mint mindig, de ma nem jöttél vissza. Ez egy nagyon nehéz nap a számomra. Nem tölthettünk annyi időt együtt, amennyit akartunk, de csak te és én tudjuk, mennyire szeretjük egymást. Tudom, hogy a mennyből fogsz gondoskodni rólam, soha nem foglak elfelejteni! Szeretlek apa! Köszönöm mindenkinek a szeretet és az üzeneteket” – írta a fiatal sportoló.

A 35 éves játékos a rendőrségi vizsgálat szerint 237 kilométer/órával száguldott otthona, Utrera közelében az autópályán, amikor Mercedesének az egyik gumija kidurrant. A kocsi letért az útról, felborult és kigyulladt. A szélső edzésről tartott hazafelé, a balesetben meghalt egy családtagja is, egy másikat pedig súlyos sérülésekkel kórházban ápolnak.