Társoldalunk:

A korábbi NB I-es fociedző ököllel ütött meg egy játékost - videó

2019.06.03. 16:33

Megmagyarázhatatlan jelenetek játszódtak le a Miriuta László által vezetett FC Hermannstadt Dunarea Calarasi elleni alsóházi mérkőzésen. A hazaiak román-magyar trénere ököllel ütötte meg az ellenfél játékosának nyakát.

Az 50 éves szakember egy drámai mérkőzésen van túl, hiszen a Dunarea Calarasi elleni alsóházi rájátszáson az utolsó negyedórában két gól is esett. A két találat között – a 90. percben 1-1-es állásnál – hatalmas csetepaté is kialakult a kispadok előtt: a lentebb lévő videóban jól látható, hogy a játékosok két csoportja próbálja elhúzni a tömegből a vendégek középpályását, Daniel Benzart.

Nem sokkal később ott termett a nagyszebeniek edzője, Miriuta László, és ököllel megütötte a Dunarea Calarasi védőjének, Steliano Filipnek a nyakát, aki ezután sárga lapot kapott a játékvezetőtől.

Az incidens után a bíró, Ovidiu Hategan a lecserélt nagyszebeni csatárt, Stefan Blanarut, illetve a Calarasi edzőjét, Dan Alexát is kiállította – Miriuta pedig (egyelőre) megúszta büntetés nélkül a kirohanását.

Az igazi dráma ezután következett: a hosszabbítás 6. percében a csereként beállt Ivan Lendric vitte be a győztes találatot, amivel eldőlt, hogy a nagyszebeniek kétmeccses osztályozót fognak játszani a román másodosztály harmadik helyén végző Universitatea Cluj ellen.

Miriuta László ököllel megütötte Steliano Filip nyakátForrás: www.digisport.ro

Miriuta Lászlóról az elmúlt napokban más hírek is napvilágot láttak, ugyanis ő a legesélyesebb jelölt az NBI-ben szereplő Kisvárda edzői posztjára. A szakember a 2014-15-ös idényben a Győri ETO FC trénereként már dolgozott a magyar első osztályban.

(Csakfoci.hu)