Új főnököt ültettek Gulácsiék feje fölé

DFB Cup Final 2019 RB Leipzig-FC Bayern Munich 0-3. Club Cup Sports Sports jersey 19.18 Database Cup competition Men FINAL Match match Muenchener Team sport Cup FOOTBALL club Football Player Club Jersey Club Dress teamsports DFB Pokal DFB Cup Cup Final SP
v.li.goalwart Peter GULACSI (L), Willi ORBAN (L), disappointment, frustrated, disappointed, frustratedriert, dejected, action. Football, Season 2018/19, DFB Pokal Final RB Leipzig (L) - FC Bayern Munich (M) 0-3, | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Ralf Rangnick helyett Markus Krösche lett a német labdarúgó-bajnokságban bronzérmes RB Leipzig sportigazgatója.

A két magyar válogatott játékost, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató klub keddi tájékoztatása szerint a 38 éves Krösche a Bundesligába visszajutott Paderborntól érkezik, szerződése három évre szól.

A 2012-ben kinevezett Rangnick a legutóbbi szezonban vezetőedzőként is tevékenykedett, a jövőben viszont saját kérésére a Red Bull sportrészlegének vezetője lesz, így a német városon kívül New Yorkban és Brazíliában is tevékenykedik majd.

A lipcseiek a harmadik helyen végeztek az élvonalban, így ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelnek. Azt már tavaly júniusban bejelentették, hogy idén nyártól a Hoffenheimtől távozó Julian Nagelsmann lesz a csapat vezetőedzője.