Társoldalunk:

Angol sztárcsapat is bejelentkezett Szoboszlaiért

2019.06.04. 11:27

Szinte nem telik el úgy nap, hogy a külföldi sajtóban ne röppenne fel egy újabb csapat neve Szoboszlai Dominikkel kapcsolatban. A fiatal magyar válogatott támadó középpályásért korábban már a Lazio és a Bayern München is bejelentkezett, a Juventus és a Genoa közös érdeklődéséről is lehetett hallani, a legújabb hírek szerint pedig már az angol Arsenal is megszerezné a Red Bull Salzburgtól.

A tribalfootball.com értesülése szerint jelenleg a Juventus és az Arsenal csatázik Szoboszlaiért, aki nem akar mindenáron váltani, ugyanis az osztrák csapattal a Bajnokok Ligája főtábláján is kipróbálhatná magát a következő idényben. Az angol lap kiemeli, hogy a 18 éves játékos az egyik legnagyobb tehetség Európában.

Szoboszlai Dominikért sorban állnak a topklubokForrás: Red Bull Salzburg/Twitter

A 12 millió euróra értékelt magyar focista jövőjéről a La Gazzetta dello Sport is írt, az olasz lap szerint a Bayern is képben van, mégis valószínűbbnek tartják, ha váltana Szoboszlai, akkor nagy valószínűséggel Londonba vagy Torinóba teheti át a székhelyét. Egészen pontosan Genovába, ha a Serie A-ban folytatná, ugyanis a Juve közösen szerződtetné a magyar válogatott középpályást, aki kezdetben a genovaiaknál szerepelhetne kölcsönben.