Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás labdarúgó, Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügyében döntő fordulat állt be: a Bloomberg információi szerint ugyanis váratlanul vége szakadt az eljárásnak, mivel a vádló amerikai nő, Kathryn Mayorga májusban visszavonta a portugál világklasszis elleni keresetét.

Tavaly bombaként robbant a hír, miszerint

Kathryn Mayorga azzal vádolta meg az ötszörös aranylabdás focistát, hogy szexuálisan zaklatta még 2009-ben egy hotelben, Las Vegasban.

Mayorga egyébként korábban megállapodott Ronaldo jogászaival, egyezséget is kötöttek, a nő 375 ezer dollárt kapott a hallgatásért cserébe, de a megállapodás nem volt érvényes, mert

a trauma miatt nem volt ítélőképessége teljes tudatában.

Ronaldo egy éjszakai bárban táncolt az őt erőszakkal vádoló nővel, Kathryn Mayorgával Forrás: YouTube.com

Ronaldo ellen – aki végig tagadta az ellene felhozott vádakat – még a rendőrség is nyomozást indított, sőt, a New York Times úgy értesült, hogy

januárban a DNS-mintáját kérték az olasz hatóságoktól a világklasszis focistának.

Közben pedig a Juventus azért nem vett részt az Egyesült Államokban zajlott Champions Cup nevű felkészülési tornán, mert féltek, hogy letartóztatják a támadót az ellene zajló nyomozás miatt.

Cristiano Ronaldo lezárhatja a nemierőszak-ügyet Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A lap értesülése szerint azonban Ronaldo végre végleg lezárhatja az ügyet, mivel Las Vegasban, Nevada állam bíróságán

májusban visszavonta a Ronaldo elleni keresetet az amerikai nő.

Arról nincsenek információk – legalábbis a beadványból nem derül ki –, hogy Mayorga peren kívül megegyezett-e a Juventus focistájával, vagy csak úgy megszüntette az eljárást. A hírre egyelőre nem reagált egyik fél sem.