ZTE: Böde Dániel sorsa eldőlt az újoncnál

BÖDE Dániel, Ferencváros
A gólszerző ferenvcárosi Böde Dániel (j) és csapattársa Davide Lanzafame (k) és Sigér Dávid a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban
Vágólapra másolva!
Az elmúlt héten szinte naponta jelentette be az NB I újonca, a ZTE FC, hogy kikkel állapodott meg a folytatásról. Azóta nem érkezett új információ, ami viszont korántsem jelenti azt, hogy ne dolgoznának gőzerővel a klubnál. Sallói István sportigazgató elmondta, a ferencvárosi Böde Dániel nem lesz a kék-fehér csapat játékosa.

Korábban a magyar sajtóban többször felvetődött, hogy a Ferencvárostól nagy valószínűséggel távozó Böde Dániel Zalaegerszegen köthet ki (a másik nagy esélyes a válogatott játékos korábbi klubja, a Paks).

A Zaol.hu rákérdezett Sallói István sportigazgatónál, hogy érkezhet-e Böde, a sportvezető úgy fogalmazott, hogy

nem látja esélyét annak, hogy a támadó a játékosuk legyen.

Böde Dániel biztosan nem lesz a Zalaegerszeg játékosa Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

van, ahol új edző érkezik, szóval sok minden képlékeny – mondta a sportigazgató. „Olyan játékosokat akarunk hozni, akik erősítést jelentenek majd, mert igazi versenyhelyzetet akarunk. Tavaly óta háromszáz játékost figyeltünk, ebből 8-10 olyan maradt fenn a rostán – hazaiak, illetve külföldiek –, akik közül szeretnénk kiválasztani az érkezőket. Öt-hat új játékossal számolunk” – tette hozzá Sallói István.