Rejtett kamerás felvétel került elő Neymarról és az őt erőszakkal vádló nőről

Neymar szexbotrány
Vágólapra másolva!
Rejtett kamerás felvétel került elő Neymar nemierőszak-ügyében: a közösségi oldalakon közzétett képeken a PSG brazil sztárja, és a szintén brazil modell látható, akivel állítása szerint a focista erőszakoskodott. 

A Najila Trindade Mendes de Souza nevű modell a rendőrségnek vallomásában azt mondta, az Instagramon ismerkedtek meg, majd Neymar május közepén meghívta Párizsba, ahol egy Gallo nevű ismerősük szervezte meg a randit. Május 15-én a Diadalív közelében lévő egyik szállodában elmondása szerint ittasan meg is jelent Neymar, agresszív volt vele, és szexuális együttlétre kényszerítette.

Május 17-én a nő elutazott Párizsból, azt nyilatkozta, hogy nagyon megviselték a történtek, ezért fordult csak hetekkel később a rendőrséghez.

A vádak után Neymar egy hosszú videóban tagadta a vádakat. Hogy igazát bizonyítsa, a hétperces összeállítás végén megmutatta a nővel folytatott teljes üzenetváltást. Ott láthatók azok a képek is, melyeket küldött neki magáról a modell.

"Ami aznap történt, teljesen átlagos férfi-nő dolog, zárt ajtók mögött, amit minden pár csinál, de semmi nem történt, ami ellenére lett volna. Másnap elváltunk, de folytattuk a csetelést, megkért, hogy vegyek valami ajándékot a fiának, és én megtettem.

Feldúlt vagyok, mert ez az egész nemcsak engem, hanem a családomat is érinti"

- mondja a videóban Neymar.

Most pedig a szexuális vádakkal előálló nő ügyvédje hozott nyilvánosságra egy rejtett kamerás videót, ami az állítólagos erőszak utáni napon történt egy szállodai szobában. A kamerát a modell helyezte el, hogy bizonyítani tudja igazát. A felvételen az látható, hogy Neymar megérkezik a szobába, kényelmesen elfekszik az ágyon, majd a nő ütni kezdi, közben azt mondja, mindezt azért kapja, amiért egy nappal korábban megerőszakolta, majd egyedül hagyta a szállodájában.

Neymarnak a bizalmas információk nyilvánosságra hozásáért biztosan felelnie kell majd, de édesapja azt mondta, inkább emiatt büntessék meg, mint hogy szó nélkül hagyja, hogy bemocskolják a nevét.