Társoldalunk:

Marco Rossi: Nem színházban vagyunk, hogy végig csendben maradjunk

2019.06.08. 20:32

A bakui mérkőzés után a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi így értékelt az M4 Sport kamerái előtt.

"Nagyon örülök a győzelemnek és a három pontnak, de nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok a látottakkal. Sokszor a kelleténél is jobban visszaálltunk, és magunkra húztuk az ellenfelet, főleg az első gólunk után, valamint a második félidő egyes szakaszaiban. Bátrabbnak kellett volna lennünk, de alighanem már a keddi meccs miatt is tartalékoltak a srácok, az is rendkívül fontos találkozó lesz. Erős csapat, jó játékosokkal, nehéz lesz játszani ellenük, de ahhoz, hogy az álmainkat és a céljainkat életben tartsuk, nyernünk kell. Mindent megteszünk majd ennek érdekében."

Az olasz szakembert a játékvezető a hajrában elküldte a kispadtól, az esettel kapcsolatban az alábbiakat mondta: 

"Mindenek előtt elnézést kérek, viszont véleményem szerint semmi olyat nem tettem, vagy mondtam, ami miatt rászolgáltam volna a kiállításra. Mindig, minden körülmények között tisztelem a játékvezetőket, egyetlen rossz szót nem szóltam rá, nem hagytam el a technikai zónát, csupán egy bedobást kérdeztem tőle, amiért elküldött a kispadtól. Teljesen érthetetlen a számomra, azért nem színházban vagyunk, ahol meg sem lehet szólalni..."