Társoldalunk:

Hiába nem játszunk, a következő forduló után is kijutó helyen leszünk!

2019.06.11. 23:27

A magyar labdarúgó-válogatott 4 forduló után 9 ponttal, 3 pont előnnyel vezeti a labdarúgó Eb-selejtezők E-csoportját. A következő fordulót szeptember 6-án rendezik, akkor a magyar csapat szabadnapos lesz. De az első két helyről nem tud lekerülni.

Szeptember 6-án Pozsonyban a szlovák válogatott, amely jelenleg 6 pontos, a szintén 6 pontos horvátokat fogadja. Hazai győzelem esetén a szlovákok 9 pontosak lesznek, ezzel átveszik majd a vezetést, de a magyar együttes 9 ponttal a második helyen marad, mert a horvátoknak ekkor csak 6 pontjuk lesz. Ha a szlovák-horvát meccs döntetlen lenne, az számunkra igen jót jelentene, mert ebben az esetben a 9 pontos magyarokat a 7-7 pontos szlovák és horvát csapat követné. Vendéggyőzelem esetén a 9 pontos magyarok mögé jönnének fel a 9 pontos horvátok. Ezen a játéknapon Wales együttese hazai pályán fogadja Azerbajdzsánt, de Wales az 5. forduló után maximum 6 pontos lehet.

A magyar csapat szeptember 5-én Montenegró ellen barátságos meccset vív, majd szeptember 9-én a szlovákok jönnek Budapestre. Ha azt a meccset is sikerülne megnyernünk, óriási lépést tennénk az Eb-részvétel felé.