Gulácsiék volt edzője ülhet le a Chelsea kispadjára

RB Leipzig - Bayer Leverkusen Sports soccer Bundesliga Saxony jubilate JOY
11 November 2018, Saxony, Leipzig: Soccer: Bundesliga, 11th matchday, RB Leipzig - Bayer Leverkusen in the Red Bull Arena Leipzig. Leipzig's coach and sports director Ralf Rangnick (r) thanks goalkeeper Péter Gulácsi after the 3-0 victory. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
Ralf Rangnick lehet a Chelsea labdarúgócsapatának új vezetőedzője - a Bild értesülései szerint.

A német lap úgy tudja, ha az olasz Maurizio Sarri -– akivel Európa-ligát nyert a londoni együttes -– távozik, akkor a Leipzig volt trénere és sportigazgatója foglalja el a helyét. Rangnick mellett a Bild szerint a Chelsea volt legendás játékosa, Frank Lampard és a spanyol Rafael Benítez (aki a 2012-13-as idényben megbízott edzőként már ült a londoniak kispadján) lehet még befutó.

Az angol Express és a The Sun jelölti listáján ugyanakkor nem szerepel Rangnick neve. Óriási klubvezetői és edzői tapasztalata mellett minden bizonnyal ellene szól, hogy bár már 60 éves, még soha nem dolgozott Németországon kívül. A két angol bulvár lap szerint egyébként egyelőre az sem dőlt el, hogy a 60 éves Sarri valóban távozik-e a Chelsea-től. Amennyiben igen, akkor várhatóan a Juventushoz szerződik.