Társoldalunk:

A madridi közönség már a bemutatása napján megalázta Eden Hazard-t - videó

2019.06.14. 10:18

A Real Madrid csütörtökön a megszokott felhajtás mellett mutatta be eddigi legnagyobb idei fogását, Eden Hazard-t. A belga támadónak biztos szép emlék lesz ez a nap, leszámítva pár percet. 

Mint arról mi is beszámoltunk, csütörtökön a Santiago Bernabéu Stadionban hivatalosan bemutatta a Real Madrid a Chelsea-től 100 millió euróért kivásárolt belga klasszist, Eden Hazard-t. A vb-bronzérmes támadó minden tőle telhetőt megtett, hogy gyorsan belopja magát a kényes madridi közönség szívébe, labdával trükközött, címert csókolgatott, integetett, mosolygott.

Amit a ceremóniára kilátogató 50 ezer madridista azzal hálált meg, hogy a francia világbajnok, a Paris Saint-Germainből elvágyódó Kylian Mbappé nevét – pontosabban azt, hogy: "Mbappét akarjuk" – skandálta, miközben az új fiú a gyepen éppen hűségesküt tett új munkáltatójának.

A dolognak persze lehet olyan olvasata is, hogy a szurkolók csak azt szeretnék, hogy Florentíno Pérez kapjon elő a páncélszekrényből még 100 (200?) millió eurót és vigye Madridba a franciát, hogy Hazard-nak legyen kivel kényszerítőznie a tizenhatos előtt, ami nyilván a belgának sem lenne ellenére. Ugyanakkor úgy is lehet olvasni a történteket, hogy "oké, itt ez a belga gyerek, de igazából kit érdekel, nekünk az a másik, a francia kell".

Ez pedig még egy Hazard-nál sokkal kisebb kaliberű focistának sem eshet jól.