Kubatov: Ha csoportkörbe jutunk, Rebrov nagyon sok pénzt fog keresni

Kubatov Gábor interjú
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke
Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke terjedelmes évértékelő interjút adott a klub hivatalos honlapjának.

A zöld-fehér egyesület első embere büszkén beszélt az FTC aranyévéről, amelyben a férfi és a női labdarúgócsapat mellett a jégkorong- és a vízilabdacsapat is bajnoki címet ünnepelhetett - utóbbi ráadásul a Bajnokok Ligáját is megnyerte.

Kubatov Gábor szerint ezeknek a sikereknek köszönhetően bővül folyamatosan a Fradi-család, hiszen a különböző szakosztályokban egyértelműen megfigyelhető az igazolt játékosok számának növekedése egy-egy győzelem után. A férfi felnőtt csapat 30. bajnoki címe miatt igazán különleges a klub életében, hiszen Európában illusztris társaságba került a csapat a címer fölötti harmadik csillaggal. Az elnök a szezon közben történt edzőváltásról, Thomas Dollról és Szergej Rebrovról is beszélt. Elárulta, hogy az ukrán edző alapfizetése kevesebb, mint a német szakemberé volt, ám ha sikerülne BL-, vagy El-csoportkörbe vezetnie a Ferencvárost, nagyon jól fog keresni.

Szóba került még többek között Fernando Gorriarán eligazolása, a vezetőség és a szurkolók viszonya, a Fradi Fieszta, Gera Zoltán és Hajnal Tamás csapaton belüli szerepe, de az is kiderült, hogy a következő idénytől már dress code lesz a Groupama Aréna VIP lelátóján.

Íme a teljes beszélgetés: