Pogba klubrekordot jelentő összegért kerülhet a Real Madridhoz

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba leaves the pitch after being shown a red card during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 football match between Manchester United and Paris Saint-Germain (PSG) at Old Trafford in Manchester, north-west England on February 12, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A napokban Paul Pogba közösségi oldalain jelentette be, hogy új kihívásokra vágyik, így távozna Manchesterből. Bár a United nem szívesen engedné el a franciát, a Marca információ szerint a Real Madrid kész lenne 150 millió eurót fizetni a középpályásért.

A klubrekordot jelentő összeg mellett azonban Zinédine Zidane-nak lenne egy kikötése is az átigazolással kapcsolatban: július 1-ig mindenképpen szeretné nyélbe ütni az üzletet, az MU ugyanis akkor kezdi meg a nyári felkészülését. Mivel a spanyol bajnokság később rajtol, mint az angol, a Real játékosai egy héttel később, csak július 8-án állnak majd munkába, így Pogbának lenne egy hete rápihenni a madridi kalandra.

A francia középpályás nem az első sztárigazolása lehetne a nyáron Zidane-nak, Eder Militao, Rodrygo, Ferland Mendy, Luka Jovic és Eden Hazard már csatlakozott a királyi gárdához.