Megfelelő ajánlat esetén elengedi Neymart a PSG

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (L) and Brazilian forward Neymar stand prior to the start of the French Cup final football match between Rennes (SRFC) and Paris Saint-Germain (PSG), on April 27, 2019 at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. - Mbappe and Neymar could be suspended by the French Football Federation (FFF) on May 2, 2019, following the French Cup final against Rennes. Kylian Mbappe was sent off in that game, while Neymar later apologised after hitting a fan who taunted the Brazilian as he went up to collect his runners-up medal. (Photo by Damien MEYER / AFP)
Vágólapra másolva!
A L'Équipe újságírója, Bilel Ghazi tweetelt egyet vasárnap este, miszerint a Paris Saint-Germain megfelelő ajánlat esetén megválna a brazil Neymartól.

Neymar 2017-ben világrekordot jelentő összegért, 222 millió euróért lett a PSG játékosa, de egyelőre nem jöttek be a számításai. A brazil lábsérülése miatt hónapokat hagyott ki a szezonból, de így is 23 góllal zárt.

A PSG megvédte bajnoki címét, de a Bajnokok Ligájában nehezen emésztették meg a klubnál a Manchester United elleni fájdalmas búcsút. Neymar akkor ugyan nem játszhatott, de a brazil azért érkezett Párizsba, hogy az európai kupában is maradandót tudjanak alkotni.

Kylian Mbappé és Neymar - csak egy maradhat? Forrás: AFP/Damien Meyer

Neymar azért igazolt el a Barcelonából 2017-ben, mert ki akart lépni Messi árnyékából, de közben Párizsban is kezd árnyékba kerülni, a mindössze 20 éves Kylian Mbappé kezd túlnőni rajta.

Természetesen nem jöhet szóba sok klub, amely megengedhetné magának a brazil leigazolását, a PSG pedig csak akkor engedné el Neymart, ha Mbappé jövője a klubnál biztosított. A hírek szerint a La Liga felé veheti az irányt a brazil, ha lehetőség adódik, akkor Barcelonába térhet vissza.

A PSG elnöke, Nasszer al-Khelaifi közben a France Footballnak nyilatkozott, elmondta, a játékosoknak komolyabb felelősséget kell vállalniuk, nem kérniük, hanem adniuk kellene végre valamit, aki pedig ezzel nem ért egyet, az mehet, amerre lát.