Társoldalunk:

Megfelelő ajánlat esetén elengedi Neymart a PSG

2019.06.17. 07:39

A L'Équipe újságírója, Bilel Ghazi tweetelt egyet vasárnap este, miszerint a Paris Saint-Germain megfelelő ajánlat esetén megválna a brazil Neymartól.

Neymar 2017-ben világrekordot jelentő összegért, 222 millió euróért lett a PSG játékosa, de egyelőre nem jöttek be a számításai. A brazil lábsérülése miatt hónapokat hagyott ki a szezonból, de így is 23 góllal zárt.

A PSG megvédte bajnoki címét, de a Bajnokok Ligájában nehezen emésztették meg a klubnál a Manchester United elleni fájdalmas búcsút. Neymar akkor ugyan nem játszhatott, de a brazil azért érkezett Párizsba, hogy az európai kupában is maradandót tudjanak alkotni.

Kylian Mbappé és Neymar - csak egy maradhat?Forrás: AFP/Damien Meyer

Neymar azért igazolt el a Barcelonából 2017-ben, mert ki akart lépni Messi árnyékából, de közben Párizsban is kezd árnyékba kerülni, a mindössze 20 éves Kylian Mbappé kezd túlnőni rajta.

Természetesen nem jöhet szóba sok klub, amely megengedhetné magának a brazil leigazolását, a PSG pedig csak akkor engedné el Neymart, ha Mbappé jövője a klubnál biztosított. A hírek szerint a La Liga felé veheti az irányt a brazil, ha lehetőség adódik, akkor Barcelonába térhet vissza.

A PSG elnöke, Nasszer al-Khelaifi közben a France Footballnak nyilatkozott, elmondta, a játékosoknak komolyabb felelősséget kell vállalniuk, nem kérniük, hanem adniuk kellene végre valamit, aki pedig ezzel nem ért egyet, az mehet, amerre lát.