Nagy Ádámmal mindössze egyszer beszélt bolognai edzője

Magyarország - Wales, Eb-selejtező foci, Groupama aréna, 2019.06.11.
Nagy Ádám Marco Rossi legfontosabb játékosa
Vágólapra másolva!
Nagy Ádám, a magyar fociválogatott középpályása a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, nem tudja, miért mellőzik Bolognában, hiszen a csapat vezetőedzője, Szinisa Mihajlovics ezt nem mondta el neki.

Nagy Ádám elmondta, boldog, amiért a válogatottal két győzelemmel zárta a szezont, de klubszinten nem lehet elégedett, klubváltásra készül a több játéklehetőség reményében.

Az őszi szezonban, még Filippo Inzaghi irányítása alatt rendszeresen játszott Nagy, de a csapat csak a 18. helyen állt, ezért cseréltek a vezetők, Mihajlovics ült a kispadra, aki nem számolt a magyar játékossal.

Nagy Ádám kihagyhatatlan a magyar válogatottból, szeretne klubcsapatban is rendszeresen játszani Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Sohasem került szóba, mit kellene másképp tennem. Én nem vagyok az a típus, aki odamegy, bejelentkezik, kérdéseket tesz fel. A pályán akarom magamra felhívni a figyelmet. Az volt a furcsa, hogy voltak társaim, akikkel elbeszélgetett az edző, elmondta nekik, hogy a posztjukon másokban bízik. Velem egyszer beszélt, pontosabban a horvátok legyőzéséhez gratulált" - mondta Nagy.

"Tudtam, hogy nem játszom, mégis a maximumot kellett nyújtanom, ezzel tartoztam magamnak. A klubvezetők is látták a hozzáállásomat, és azt mondták, nekik sem érdekük fenntartani ezt az állapotot, látják, hogyan dolgozom, keressünk mindenkinek megfelelő megoldást.

Azt szeretném, ha a top öt bajnokság valamelyikében folytathatnám" - mondta a jövőjével kapcsolatban Nagy Ádám, aki Inzaghi vezetése alatt 12, Mihajlovics alatt összesen két bajnokin lépett pályára Bolognában.