Conte az Interhez viheti Dárdai egykori alapemberét

Soccer 1. Bundesliga / Hertha BSC Berlin - Bayer 04 Leverkusen. First League Sports Sports jersey 19 professional footballer season 2018 MATCH 18 database DFL men Bundesliga ball sports league FOOTBALL soccer club dress club club hanover berlin PROFESSION
Valentino LAZARO (B), celebrates the goal 1: 1, jubilation, cheer, joy, victory, happy, success, football 1st Bundesliga, 34th matchday, Hertha BSC Berlin (B) - Bayer 04 Leverkusen (LEV) 1: 5 , on 18.05.2019 in Berlin / Germany. ¬ | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál és a Hertha Berlin egykori alapemberét, Valentino Lazarót igazolhatja le elsőként az olasz klub újonnan kinevezett vezetőedzője. A La Gazzetta dello Sport szerint a németek korábbi kulcsjátékosát kiszemelte Conte, miközben a német Kicker arról ír, hogy a fiatal játékos is az olaszokhoz vágyik, mert kiváló fejlődési lehetőséget lát a klubban.

Az angolai anyától és görög apától származó osztrák válogatott labdarúgó a Red Bull Salzburgtól került 2017-ben a Hertha Berlinhez előbb kölcsönbe, majd egy évvel később hat és fél millió euróért kivásárolták. Most húsz millió euróért kerülhet a milánói klubhoz. Nem is csoda, hogy 65 tétmeccsen szerzett öt góljával és tizenhárom gólpasszával felhívta magára Conte figyelmét.

Berlinből Milánóba vezethet az útja Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Jan Kuppert/Sven Simon

Állítólag már egyeztetett is Conta és Lazaro, a berlin pedig már csak a hivatalos ajánlattételre vár. A 23 éves osztrák válogatott szélső a lapok szerint tökéletesen passzolna a Conte által tervezett 3-5-2-es rendszerbe a jobb szélen.