Megvan a Fradi hazai BL-selejtezőjének pontos időpontja

Lanzafame
Budapest, 2019. május 4. A góllövő Davide Lanzafame, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Ferencváros - Újpest mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. május 4-én. A már bajnok Ferencváros 2-1-re győzött. MTI/Czagány Balázs
Vágólapra másolva!
Július 10-én, szerdán este 20 órai kezdettel rendezik a Ferencváros–Ludogorec mérkőzést a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében.

Nem éppen hétköznapi sorsolási malőr után derült ki, hogy a magyar és a bolgár bajnok párharcában Budapesten rendezik az első mérkőzést, melyre július 10-én, szerdán, este 20 órai kezdettel kerül sor a Groupama Arénában, írja hivatalos honlapján az FTC.

UEFA-botrány: Üres teremben sorsolták újra a Fradi-Ludogorecet

Kedden már megírtuk, hogy furcsa módon cserélődött fel a Ferencváros és a bolgár Ludogorec Bajnokok Ligája selejtezős párharca. Eredetileg úgy volt, hogy a bolgárok otthonában kezd a Fradi, aztán ez megváltozott, és a párharc Budapesten indul. Az Origo Sport még kedden levelet írt az UEFA-nak.

A közleményben olvasható az is, hogy az időpont kijelölésével egy időben a jegyárusítás is megkezdődött, úgy a Groupama Aréna pénztáraiban, mint az online felületen.

A selejtező első fordulójának visszavágóit július 16-án és 17-én rendezik meg, de az UEFA honlapján még nincs fent a két csapat razgradi mérkőzésének pontos időpontja.