Meccs közben leültek a focisták, így tiltakoztak a csaló bíró ellen - videó

A San Jorge de Tucumán focistái ülve tiltakoztak a bíró ellen
Vágólapra másolva!
Botrányba fulladt a labdarúgó másodosztályba való feljutásért rendezett mérkőzés hétvégén Argentínában. A San Jorge de Tucumán játékosai már az első félidőben kettős emberhátrányba kerültek a Club Atlético Alvarado otthonában, ezért a második félidő elején leültek a fűre, és így tiltakoztak a játékvezető ellen.

„Egész évben ezért dolgoztunk. Borzasztó bíráskodásra számítottunk, de nem ennyire. Az arcunk előtt raboltak ki minket"

– nyilatkozta Ricardo Tapia, a vesztes csapat kapitánya, akinek érthető a felháborodása, mivel a San Jorge játékosai az első félidőben hat sárga és két piros lapot kaptak.

Ennek következménye lett a második félidő elejére szervezett közös leülés, ami után a San Jorge focistái nem is álltak fel, így az Alvarado összesítésben 1-0-ra megnyerte a kétmeccses párharcot, és 91 éves fennállása során először jutott fel a másodosztályba.

A San Jorge de Tucumán focistái ülve tiltakoztak a bíró ellen Forrás: La Capital

Gastón Sáez, az San Jorge de Tucumán elnöke bűnözőnek nevezte Adrián Franklin játékvezetőt.

„Szomorú, hogy ezért kellett 1400 kilométert utaznunk,

hogy ilyen 45 percet lássunk. Már a meccs előtt két héttel figyelmeztettek minket, hogy ez fog történni. Az Alvaradónak kellett feljutnia, mi csak egy 10 éve alapított csapat vagyunk, senki nem foglalkozik velünk. Franklin egy bűnöző" – mondta a San Jorge de Tucumán elnöke.