Társoldalunk:

Eldőlt a magyar válogatott focista jövője

2019.06.26. 15:35

A magyar válogatott középpályás, Kalmár Zsolt 2022 nyaráig meghosszabbította szerződését a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő DAC csapatával.

Kalmár Zsolt megegyezett a DAC együttesével az eredeti szerződése további egy évvel való meghosszabbításáról. Ez azt jelenti, hogy a magyar válogatott labdarúgó 2022 nyaráig marad a dunaszerdahelyi klubnál – adta hírül a klub honlapja. Korábban a sajtó arról cikkezett, hogy Kalmár a Vidihez igazolhat, ez idén nyáron így biztosan nem valósul már meg. 

Kalmár Zsolt marad a DAC-nálForrás: FC DAC

Kalmár 2017 augusztusában érkezett Dunaszerdahelyre és nemcsak a DAC kulcsemberévé, hanem az egész Fortuna Liga egyik legjobbjává is sikerült válnia. Az első szezonban a Bundesligában szereplő Lipcse együttesétől kölcsönben szerepelt a DAC-nál, egy éve pedig három évre szóló szerződést írt alá a 2021 júniusáig. Ez most egy évvel hosszabbodik meg.

A magyar válogatott focista így kommentálta a döntését:

Maradok! A DAC-ban megkaptam annak lehetőségét, hogy ismét futballistának érezhessem magam, ezért nagyon boldog vagyok, hogy még egy évvel tovább szerepelhetek a csapat színeiben és további sikereket érhetünk el közösen. Hajrá, DAC!"