Az Atlético megtette a 126 milliós ajánlatot a portugál csodatiniért

Portugal v Switzerland - UEFA Nations League Semi-Final NurPhoto Sports Soccer News General News Action Sport Soccer Match GAME TEAM Dragao Stadium Nations League Portugal Switzerland
Joao Felix of Portugal and SL Benfica during the UEFA Nations League Semi-Final football match Portugal vs Switzerland at Dragao stadium in Porto on June 5, 2019. (Filipe Amorim / NurPhoto) (Photo by Filipe Amorim/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid megtette 126 millió eurós ajánlatát a portugál futball legnagyobb tehetségének kikiáltott Joao Félixért - ismerte el hivatalos közleményben szerdán este a Benfica.

A portugál csapat úgy fogalmazott, fontolóra veszi az Atlético ajánlatát, de még nem fogadta el azt. Bár a 19 éves támadó szerződésében 120 millió eurós kivásárlási ár szerepel, a spanyolok nem egyösszegben tervezik kifizetni a vételárat, emiatt van lehetősége dönteni a Benficának.

Amennyiben létrejön az üzlet, Joao Félix a madridi klub történetének legdrágább igazolása lesz - jelenleg ezt a címet Thomas Lemar birtokolja, akiért tavaly 72 millió eurót fizetett az Atléti az AS Monacónak.

A hosszútávon Cristiano Ronaldo utódjának kikiáltott csodatini világviszonylatban is az elitbe kerülne, Neymar és Mbappé után a harmadik legdrágább játékossá válhatna a világon.