Vágólapra másolva!
Az MLSZ csütörtökön elkészítette az OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonjának teljes menetrendjét. Azt már korábban megírtuk, hogy a címvédő Ferencváros a Debrecen ellen kezdi meg szereplését, most azonban részletesebben is megvizsgáltuk az egyes fordulókat.

A címvédő októberben komoly erőpróba előtt áll majd, hiszen a

nyolcadik fordulóban a Budapest Honvéd otthonába látogat, azt követően a szezon első derbijén fogadja az Újpestet, majd a tavalyi ezüstérmes MOL Fehérvár FC stadionjában, az Aréna Sóstóban vizitál.

A másik két derbit február 8-án a Megyeri úton, (20. forduló), és május 2-án (31. forduló) a Groupama Arénában rendezik. A Vidivel február 15-én (21. forduló) szintén a Groupama Arénában, majd a 32. játéknapon újra Székesfehérváron csap össze Szergej Rebrov csapata.

Az előző szezonban a Fradi volt kétszer pályaválasztó a Vidi elleni párharcban, a következő bajnokságban viszont Fehérváron játszanak majd kétszer a csapatok Fotó: Mudra László - Origo

Az augusztus 10-i, második forduló is érdekes lesz a zöld-fehéreknek, hiszen az újonc Zalaegerszeg lesz az ellenfél idegenben. A ZTE és az FTC köztudottan jó viszonyt ápol egymással, a két klub és a szurkolók között is nagy az egyetértés, így

az sem kizárt, hogy hosszú évek után újra megtelnek a zalaegerszegi stadion lelátói.

Böde Dániel a 6. játéknapon nézhet először farkasszemet a régi társakkal, a Paks ugyanis szeptember 14-én fogadja a Fradit. A rutinos támadó ellenfélként a 17. játéknapon, január 25-én tér majd vissza a Groupama Arénába.

A teljes menetrendet ide kattintva tekinthetik meg.