Olaszországba igazolhat a Manchester United világklasszisa

fbl Horizontal
Manchester United's Belgian striker Romelu Lukaku gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Newcastle at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 6, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egybehangzó olasz és angol sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő Internazionale megtette az első hivatalos ajánlatát a Manchester United belga klasszisáért, Romelu Lukakuért.

A 26 éves csatáért hetven millió eurót is kész megadni az Inter, a hírek szerint pedig a manchesteri klub nem zárkózik el az átigazolás elől. A transzferekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio szerint tíz millióért veheti kölcsön az olasz csapat a támadót, majd 60 millióért végleg megveheti az idény végén.

Romelu Lukaku hamarosan az Inter játékosa lehet Forrás: AFP/Oli Scarff

A hírek szerint a két klub között az utóbbi napokban felgyorsultak az események, és Lukaku közelebb került az Interhez. A Chelsea-ben, a West Bromban és az Evertonban is megfordult támadó Antoni Conte külön kérésre volt, a milánói együttes új edzője a belga támadóra építené a csapata támadójátékát.