Vágólapra másolva!
Böde Dániel még nem tudja, hol fogja megvendégelni új társait Pakson. A Ferencvárostól visszatért csatár abban azonban biztos, hogy szeretne tíz gól fölé kerülni az OTP Bank Liga következő szezonjában. A válogatott támadó a DIGI Sport híradójának azt is elárulta, hogy a Fradiban legutóbbi önhibáján kívül nem tudta meglőni a szokásos góljait.

„A technikai vezető olyan, mintha a második apám lenne, úgyhogy úgy vigyázott rá, mint a hímes tojásra"

– mondta Böde Dániel a 13-as számú paksi mezről, amelyet hét év ferencvárosi kitérő után viselhet újra. Az új igazolásnak pedig természetesen illik vendégül látni a társakat.

Böde Dániel hét év után tért vissza Paksra Forrás: paksifc.hu

„Természetesen a beszállója is meg lesz tartva, még nem volt, nincsen idő rá, hiszen naponta kétszer edzünk. Örültem neki, mert régen is voltunk csapattársak, ő is egy környékbeli srác" – mondta Bödéről régi-új játékostársa, Szabó János.

„Már elég sokfajta opció megfordult a fejemben, de megvárjuk, míg letisztul a keret, de az lesz, amit szeretnének" – reagált Böde. „Itt hál' istennek itthon vagyok, a saját házamban, vagy Madocsán, a Duna-parton is tudom fogadni őket, de itt Pakson vannak jó pincék, egy látogatást oda is tudok szervezni."

A beszállóból biztos nem lesz vita, az ilyen összetartások pedig segíthetik a csapatot a célok elérésében.

– mondta Böde a legutóbb nyolcadik helyezett csapatról.

Böde az utolsó Fradi-idényében hét gólig jutott - úgy, hogy csak kilencszer volt kezdő, pedig előtte ő volt az ügyeletes házi gólkirály.

„Minden évben tíz gól fölött szeretnék rúgni,

sajnos, most a saját hibámon kívül nem tudtam ezt elérni, különböző okok miatt. Pakson a vezetőedző jelen pillanatban bízik bennem, úgyhogy ezt a bizalmat próbálom majd meghálálni, ha más nem, akkor azzal, hogy tíz gól fölött rúgok."

Ezeket a gólokat pedig már szinte biztos, hogy csak Magyarországon érheti el a támadó.

„Valószínűsíthető, mert nem hiszem, hogy én már külföldre fogok igazolni. Harminckét éves vagyok, nem hiszem, hogy olyan sok lehetőségem lenne nekem külföldre igazolni."