Társoldalunk:

Hatalmas összegért írt alá a fiatal focista a Manchester Unitedhez

2019.06.29. 14:11

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Crystal Palace együttesétől Aaron Wan-Bissakát. Az angol U21-es válogatott jobbhátvéd vételárát nem hozták nyilvánosságra, de a hírek szerint 50 millió fontot fizetett érte a manchesteri klub.

A fiatal játékos ötéves szerződést írt alá és a walesi szélső, Daniel James után ő lett Ole Gunnar Solskjaer második igazolása.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy Manchester United-játékos lettem. Alig várom, hogy segíteni tudjam a csapatot. Az U21-es Európa-bajnokság után most lesz egy rövid pihenőm, de már alig várom, hogy elkezdhessem az edzéseket " – mondta Wan-Bissaka.

Ole Gunnar Solskjaer, az együttes menedzsere elmondta, pont olyan játékost kerestek, mint Wan-Bissaka. A norvég szakember szerint sikerre éhes futballistát szereztek meg, akiben kiemelkedő a tanulásvágy, a Manchester United szintjéhez megfelelő a tehetsége.

Wan-Bissaka a legutóbbi idényben 39 alkalommal lépett pályára a Crystal Palace mezében, és a hírek szerint 50 millió fontot fizetett érte a Manchester United.