Társoldalunk:

Eldőlt Buffon jövője, holnap esik át az orvosi vizsgálatokon

2019.07.03. 17:20

Az olasz lapok szerint eldőlt Gianluigi Buffon jövője, ugyanis a világbajnok kapus mindenben megegyezett a korábbi klubjával, a Juventusszal. A 41 éves játékos csütörtök reggel fog átesni az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

A Sky Sport és a Football Italia egybehangzó értesülése szerint a legendás olasz kapus és a Juventus a tárgyalások végére ért, minden részletben megegyeztek a felek, így eldőlt, hogy a 41 éves focista visszatér a korábbi klubjához.

Buffon visszatér a JuventushozForrás: DPPI/Geoffroy Van Der Hasselt

A hírek szerint a PSG-től távozó Buffon csütörtökön reggel esik át az orvosi vizsgálatokon, és azt követően írhatja alá az új szerződését. Az olasz átigazolási hírekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio a Twitteren számolt be arról, hogy egy évre szól majd a kontraktus.

Buffon leigazolásával nagy valószínűséggel az is eldőlt, hogy a kétszeres válogatott Mattia Perin távozik a klubtól. Ez már csak azért sem meglepő, mert mindössze kilenc tétmérkőzésen védett az elmúlt szezonban, pedig épp a rutinos kapus helyére igazolták le egy éve.