Vágólapra másolva!
A Ferencváros szerdán a bolgár PFC Ludogorec csapatát fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának első mérkőzésén a Groupama Arénában. A szerdai meccs előtt tartott sajtótájékoztatót Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője, és Lovrencsics Gergő, a magyar válogatott jobbhátvédje, a Ferencváros csapatkapitánya.

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője elmondta, csapatával felkészült a szerdai meccsre, a bolgár Ludogorec ellen.

- mondta Szergej Rebrov.

Az ukrán edző elmondta, ugyan eldöntötte már, Gróf Dávid vagy Dibusz Dénes kezde-e a kapuban, de a döntését nem osztotta meg az újságírókkal.

"Meghoztam a döntéseket. Természetesen kaptam tanácsokat, de a végső döntés minden esetben az enyém.

Minden poszton megfelelő konkurencia alakult ki, ez pedig igaz a kapusokra is. Ma még van egy edzésünk, mindenkinek van egy utolsó lehetősége, hogy meggyőzzön"

- tette hozzá Rebrov, aki elmondta, jól sikerültek a felkészülési meccsek az ausztriai edzőtáborban, a csapat pedig tudja, fontos meccsek előtt áll.

Szergej Rebrov (középen) és Lovrencsics Gergő (b) a Ludogorec elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón Forrás: Origo

"Van már tapasztalatom a Bajnokok Ligájában, tudom, mire kell készülnünk, és szerintem a csapat megállja majd a helyét. Nem kell tartanunk az ellenféltől, magunkkal, a saját játékunkkal kell foglalkoznunk" - mondta Rebrov, aki szót ejtett a Haladástól visszatért Rui Pedróról és Priskin Tamásról is, elmondása szerint mindketten nagyon jól dolgoztak az edzőtáborban.

Az ellenféllel kapcsolatban még megjegyezte, jól erősített a bolgár bajnok, veszélyes csapatuk van, a legjobban pedig a brazil Marcelinhótól tarthatnak.

A csapatkapitány, Lovrencsics Gergő arról beszélt, látja a tüzet a csapatban és a vágyat arra, hogy a sikertelen próbálkozások után végre összejöjjön egy jó szereplés a nemzetközi kupákban.

"A csapat jól felkészült, szerintem megértünk a feladatra, de a pályán kell bizonyítanunk. A csapat nagyon várja a holnapot. A saját játékunkat kell játszanunk, de a párharc nem holnap, hanem két meccsen dől majd el.

Szerdán szeretnénk kihasználni a hazai pályánk előnyét, és a remek szurkolóink előtt jó eredményt akarunk elérni"

- mondta Lovrencsics Gergő.

A Ferencváros-Ludogorec Bajnokok Ligája-selejtező szerdán, 20.00 órakor kezdődik majd.