Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár csapata szerda délelőtt érkezett meg Podgoricába, ahol az ebéd után pihenhettek a játékosok, majd 20 órától Marko Nikolics edzést vezényelt a közelben található Városi Stadionban. 

Az edzésen bemelegítés és különböző labdás gyakorlatok voltak terítéken. Ahonnan hiányzott a csapat egyik alapembere, Vinícius Paulo, aki nem utazott el Montenegróba, ugyanis korábban műtött térde megsérült az egyik edzésen, írja helyszíni beszámolójában a MOL Fehérvár hivatalos honlapja.

Edzéssel zárta a szerdai napot a MOL Fehérvár Podgoricában Forrás: MOL Fehérvár

A gyakorlás előtt Marko Nikolics és Marko Scsepovics tartott sajtótájékoztatót, a két szerb anyanyelvű Vidi-alkalmazott mondandóját a hazai újságírók nagy örömére ezúttal nem kellett fordítani.

"Egy fiatal, lendületes, nagyon jó mentalítású csapattal állunk szemben, akik biztos, hogy megfelelően felpörögve futnak majd ki a pályára" – mondta Marko Nikolics.

A csütörtöki meccs helyszínével is megismerkedhettek a fehérváriak Forrás: Adam Cuhorka

Marko Scsepovics kiemelte, remek felkészülésen van túl a magyar bajnokság ezüstérmese, és megfelelően felkészült a csapat az FK Zeta játékából. Hozzátette, az Európa-liga első köreiben előfordulnak meglepő eredmények, de ők azon lesznek, hogy ebben a párharcban semmi ilyesmi ne történjen, vagyis magabiztosan jussanak tovább.

Az FK Zeta Golubovci–MOL Fehérvár FC Európa Liga-selejtező első felvonása csütörtökön 20.30 órakor kezdődik.