Társoldalunk:

Maradona fia üzent: hozzá ne érj apám 10-es mezéhez

2019.07.10. 18:07

Spanyol és olasz sajtóértesülések szerint James Rodríguez, a Real Madrid kolumbiai középpályása közel áll ahhoz, hogy Diego Maradona korábbi klubjához, a Serie A-ban szereplő Napolihoz igazoljon. Az argentin legenda fia nagyon örülne James érkezésének, azonban megüzente neki, hogy gondolni se merjen a 10-es mez megkaparintására.

Diego Armando Maradona Sinagra úgy gondolja, James Rodríguez remek igazolás lenne.

„Állandóan kommentelek a képei alatt, hogy jöjjön. Igyekszem nyomást helyezni rá, s ami azt illeti, már lájkolta is az egyik hozzászólásomat – idézi a Nemzeti Sport a Marcára hivatkozva Maradona fiát. Tárt karokkal fogadná az egész város. Álomszerű lenne, egy ilyen szintű futballistát a Napoliban látni. A bal lába csak még jobbá tehetné a csapatot."

James Rodríguez bekerült a Copa America álomcsapatábaForrás: AFP/Miguel Schincariol

Ugyanakkor, ha az ifjabbik Maradonán múlik, James nem kaphatja meg a 10-es számot, ami a kedvence.

„Ahhoz nem nyúlhat. A tízes mez a családom tulajdona. Az apámé, örökre. Korábban pletykálták, hogy odaadják Gonzalo Higuaínnak, aztán Lorenzo Insignét is mondták, de ennek úgy kell lennie, ahogy az NBA-ben csinálják. Ha egyszer egy mezszámot visszavonultatsz, azt nem kezdheted később újra használni" – jelentette ki a 32 éves Diego Armando Maradona Sinagra, aki tavaly nyáron igazolt a Villa Literno csapatához.

James Rodríguez Nápolyba igazolása még korántsem biztos, ugyanis az olaszok kölcsönvennék a kolumbiait, ez viszont nem tetszik a Real Madridnak. Ráadásul az Atlético Madrid érdeklődéséről is egyre többet hallani, márpedig a városi rivális klub James megvételén ügyködik.