A PSG-nél már tudják, kivel pótolnák Neymart

French Cup final: Stade Rennais - Paris Saint-Germain France motion STADIUM STADE DE France Activity photography Club Soccer Paris - France Paris St-Germain FC Match - Sport 2019 Soccer - Sport French Cup - Soccer
PARIS, FRANCE - APRIL 27: Neymar of Paris Saint-Germain is seen during the French Cup (Coupe de France) final match between Stade Rennais and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France on April 27, 2019. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Angol sajtóinformációk szerint a Paris St. Germain csapata kész ajánlatot tenni a Manchester Citynek Leroy Sanéért.

Párizsban állítólag már mindenki beletörődött, hogy Neymar távozik, ezért elkezdték felmérni a terepet, ki lehet a brazil klasszis utódja. Úgy tűnik, megvan a kiválasztott, méghozzá a Manchester City német válogatott játékosa, Leroy Sané.

A 23 éves támadóval szeretne hosszabbítani az angol bajnok, de a hírek szerint Sané kevesli a játéklehetőséget, ezért szívesen távozna. A licitháborúba beszállhat a Bayern München is, ahol a legendás Ribéry-Robben kettős pótlását kell megoldani.

A City a kérők tudtára adta, hogy Sané nem lesz olcsó, ezért a végtelen pénzből gazdálkodó PSG-nek jobbak az esélyei, ráadásul ők már három évvel ezelőtt is szerették volna megszerezni.