Neymar már Párizsban, de közel sincs minden rendben

Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) speaks with Paris Saint-Germain's Qatari president Nasser Al-Khelaifi (R) and Paris Saint-Germain's Portuguese sporting director Antero Henrique before a training session at Saint-Germain-en-Laye, western Paris on September 13, 2018 on the eve of the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Saint Etienne. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Megérkezett Párizsba és megkezdte a felkészülést Neymar, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain brazil támadója. Azonban így sem nyugodhatnak meg a párizsi drukkerek, mivel a Mundo Deportivo beszámolója szerint a PSG és a játékos képviselői három órán keresztül egyeztettek. 

A Barcelonába visszavágyó klasszis

hétfőn érkezett meg a francia klubjához, ahol a sérülése után már teljesen egészségesen állhatott munkába.

A francia lap szerint azonban továbbra is távozna a PSG-től, azonban a katalán sztárcsapat és a párizsi együttes között még nem született meg a megegyezés az átigazolást illetően.

Neymar távozna a PSG-től Forrás: AFP/Franck Fife

A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy Neymar biztosan nem lép pályára a PSG következő felkészülési mérkőzésén, sőt, egyelőre

az sem biztos, hogy elutazik a csapattal a közelgő ázsiai túrára, í

gy próbálva nyomást gyakorolni a párizsi vezetőségre.

A lap úgy tudja, hogy

a klub és a játékos képviselői három órán keresztül egyeztettek a jövőt illetően,

így nem lenne meglepő, ha hamarosan új fejlemény állna be a Neymar-ügyben.