Fogadási botrányba keveredett a Liverpool korábbi sztárja

Tottenham Hotspur v Liverpool - UEFA Champions League Final FINAL Madrid Soccer UEFA Champions League Tottenham Hotspur Liverpool UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPE 2018/19 EUROPEAN Cup
Daniel Sturridge of Liverpool FC dances to celebrate the victory of the 2019 UEFA Champions League Final match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain on 1 June 2019. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A fogadási szabályok megsértése miatt hat hétre eltiltották Daniel Sturridge-ot, az FC Liverpool volt labdarúgóját. A büntetésből - amely mellé 75 ezer font bírság is jár - négy hetet felfüggesztettek.

Az angol szövetség (FA) csütörtöki közlése alapján a 29 éves támadó a vád szerint 11 esetben vétett a szabályok ellen, de a felkért független bizottság ezek közül kilencet megalapozatlannak talált.
Sturridge - akinek júniusban lejárt a szerződése a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoolnál, s az együttműködést nem újították meg - július 31-én játszhat újra.

Daniel Sturridge fogadási botrányba keveredett Forrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az FA ugyanakkor jelezte: nem ért egyet a bizottság megállapításaival, hogy a legtöbb gyanús esetet megalapozatlannak ítélte, és fellebbez a döntés ellen.

- írta közleményében Sturridge.
A játékost azzal gyanúsították,

hogy 2018 januárjában információkat szivárogtatott ki családtagjainak és közeli barátainak esetleges eligazolásáról,

és ezeket az információkat felhasználták sportfogadások kötésekor.