Társoldalunk:

Őrült futballcsütörtökök várnak a magyar szurkolókra

2019.07.19. 12:23

Az UEFA kihirdette a nemzetközi kupameccsek helyszíneit és kezdési időpontjait, még négy magyar csapat érdekelt.

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a Ferencváros a máltai FC Valletta csapatával találkozik majd. Az első meccset július 24-én, szerdán rendezik a Groupama Arénában 20.00 órától, a visszavágó kedden lesz, július 30-án, szintén 20.00 órától a Centenary Ta' Qali Stadionban, Máltán.

Az Európa-ligában még három magyar csapat érdekelt

Elsőként a Budapest Honvéd lép majd pályára a román Universitatea Craiova ellen, július 25-én csütörtökön, 18.55 órától, méghozzá az ETO Parkban. Azért lesz Győrben a meccs, mert a Bozsik Stadiont átépítik, az MTK stadionjában a Maccabi Játékokat rendezik, az Illovszky Stdionban pedig szintény rendezvény lesz.

Ugyanezen a napon lesz érdekelt a MOL Fehérvár FC és a Debrecen is. Előbbi a Pancho Arénában fogadja 20.00 órától a Vaduz csapatát, míg a DVSC idegenben, Alessandriában kezd a Torino ellen 21.00 órától.

A MOL Fehérvár FC már az első meccsen eldöntötte a továbbjutástForrás: Adam Cuhorka/molfehervarfc.hu

Az olaszok egyébként a Milan kizárása miatt, a Roma helyén indulhatnak, amire nem szémíthattak, ezért ők is kiadták a stadionjukat erre az időpontra már.

A visszavágókat egy héttel később, augusztus elsején rendezik majd.

A Honvéd 18.15-kor kezd Craiovában, a Debrecen 18.30-tól fogadja a Nagyerdei Stadionban a Torinót, a Fehérvár pedig 19.00-kor kezd a Rheinpark Stadionban, Vaduzban.