Társoldalunk:

Meglepő fordulat, Neymar ott lesz a PSG-vel Kínában

2019.07.21. 11:18

A Paris Saint-Germain 1-1-es döntetlent játszott a német második ligás Nürnberg vendégeként a két csapat szombati felkészülési mérkőzésén, és a lefújást követően Thomas Tuchel vezetőedző nem kerülhette el a Neymarra vonatkozó kérdéseket.

„Igen, kedden repülőre ül velünk, és július 27-én pályára lép az Inter ellen – válaszolta Thomas Tuchel a Neymar kínai túrán való részvételét firtató kérdésre. – Holnap (vasárnap) elkezdi az edzéseket. A hét elején fizikai teszteken vett részt, úgy véljük, egy hét alatt behozza a lemaradását."

A L'Équipe francia sportnapilap internetes oldalán szombat este megjelentek szerint a kérdésre, miszerint meg szeretné-e tartani a távozási szándékát nem palástoló brazil futballistát, a német tréner határozott igennel válaszolt.

Tuchel szerint Neymar utazik Kínába a csapattalForrás: AFP/Franck Fife

Természetesen örülnék, ha maradna, hiszen minden edző szeretné őt a keretében tudni. És ő a mi játékosunk. Amúgy nem idegeskedem, nem vések kőbe terveket, mert tisztában vagyok azzal, hogy az átigazolási időszakban bármi előfordulhat. De ő az én játékosom" – nyomatékosította, egyértelművé téve, hogy nem neki van megoldatlan ügye Neymarral, hanem a klubvezetőségnek.

A nyári átigazolási piac egyik slágertémája Neymar esetleges visszatérése Barcelonába, ám Leonardo, a PSG sportigazgatója továbbra is állítja: sem a Barcától, sem más klubtól nem kaptak egyetlen konkrét ajánlatot sem a labdarúgóért.

(nso.hu)