Összefutott Messiékkel a strandon, velük töltötte a napot egy 11 éves angol fiú - videó

Messi, strand, kisfiú
Vágólapra másolva!
Csak egy pillanatra képzeljük el a szituációt, hogy nyaralásunk alatt a szomszéd napágyra pillantva meglátjuk a világ egyik legjobb focistáját. Pontosan ez történt a 11 éves londoni Mackenzie O'Neillel, aki a szokásos családi pancsolás helyett Lionel Messivel és családjával tölthette nyaralása egyik - bizonyára most már - felejthetetlen napját. A történethez persze hozzátartozik hogy ez egy zárt luxussziget strandján történt. A hírek szerint a szigeten egyetlen éjszaka 1,8 millió forintnak megfelelő összegbe kerül.

A kis Mackenzie családjával minden évben ugyanazon a strandon nyaral a karibi Antigua és Barbuda szigetén, most azonban váratlan élménnyel gazdagodtak a szigeten.

Messi édesapja, Jorge vette észre, hogy a kisfiú egyedül focizgat a homokban, ezért odahívta őt magukhoz, hogy csatlakozzon az ötszörös aranylabdás játékoshoz, és idősebbik fiához, Thiagóhoz.

"A családjával voltak a strandon, miközben elkezdtem rugdosni a labdát nem messze tőlük. Messi apukája, Jorge megkérdezte, akarok-e velük játszani, igent mondtam, úgyhogy vagy 45 percig fociztunk. Thiago a korához képest nagyon jól játszik, ügyes kis srác, az pedig, hogy Messivel focizhattam, egyszerűen hihetetlen" - nyilatkozta a kisfiú egy argentin lapnak.

Nem beszélgetett túl sokat Messivel, mert a Barcelona argentin válogatott támadójának nem beszél angolul, de 32 éves felesége, Antonella Roccuzzo segített nekik a fordításban.

Mackenzie O'Neill élete végéig nem felejti el ezt a nyaralást Forrás: Instagram

"A foci után bementünk a vízbe egy kis hajóval, Thiago mindenhová követett, sokat játszottunk,

Messi válláról ugrálhattunk, teljesen olyan volt, mint egy átlagos apuka.

Ahogy elnéztem, nagyon örült neki, hogy a fia más gyerekekkel is jól elvan. Az utolsó esténken Thiagónak akartam adni a labdámat, de nem tartotta meg. Mosolyogva köszöntünk el egymástól, és biztos vagyok benne, hogy amíg élek, nem felejtem el ezt a nyaralást."