Társoldalunk:

Orosz Pál: Kaphattunk volna könnyebb, de nehezebb ellenfelet is

2019.07.22. 17:19

Hétfőn délután az Európa Labdarúgó Szövetség (UEFA) elkészítette a Bajnokok Ligája 3. fordulójának párosítását, így kiderült, hogy a horvát bajnok Dinamo Zagreb vagy a grúz Szaburtalo Tbiliszi lesz a Ferencváros ellenfele, ha továbbjut a Valletta ellen. A nyoni sorsolás után Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a klub hivatalos honlapján elmondta, a Fradi kaphatott volna könnyebb, de nehezebb ellenfelet is, de egyelőre fölösleges számolgatni.

Az UEFA hétfői sorsolásán Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója képviselte a Ferencvárost.

„A sorsolás után mindkét együttes képviselőjével találkoztam, mindketten óvatosak, de mi is azok vagyunk. Kaphattunk volna könnyebb, de nehezebb ellenfelet is, ám most még felesleges számolgatni, előbb a Valletta elleni párharcra, az első, szerdai mérkőzésre kell koncentrálnunk – mondta a Fradi Médiának Orosz Pál. – Nem szabad lebecsülni a máltai csapatot sem, ne feledjük, az Európa Liga első selejtezőkörében a szintén máltai Gzira United kiejtette a Hajduk Splitet."

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatójaForrás: Csudai Sándor - Origo

Amennyiben a Fradi továbbjut, a következő körben vendégként kezd, várhatóan augusztus 6-án vagy 7-én. A visszavágóra egy héttel később kerülhet sor.

Ha a Fradi esetleg kiesne a Bajnokok Ligája-selejtezőjből, akkor az Európa-ligában a kazah Asztana vagy az andorrai FC Santa Coloma lehet az ellenfele.