Társoldalunk:

Távozott a Barcelonától az új Messinek kikiáltott csodatini

2019.07.23. 19:34

A világ egyik legtehetségesebb focistájának tartott Xavi Simons távozik az FC Barcelonától, erről a 16 éves játékos számolt be a közösségi oldalán. A hírek szerint hamarosan a francia Paris Saint-Germain együtteséhez írhat alá az új Lionel Messinek tartott játékos.

Spanyol lapértesülések szerint a távozás hátterében az egyik legismertebb fociügynök, Mino Raiola áll, aki a kedvezőbb anyagi feltételek miatt bírta távozásra Simonst. A Mundo Deportivo úgy tudja, a katalán sztárcsapat éves szinten 200 ezer eurós fizetést ajánlott a játékosnak, illetve állandó játéklehetőséget Juvenil A-ben (ifi A), ráadásul külön bónuszokat kapott volna, ha bemutatkozik a klub B-csapatában.

Xavi Simons távozik a BarcelonátólForrás: youtube

Az új Messinek kikiáltott labdarúgó – akit a világ egyik legtehetségesebb középpályásnak tartanak a szakemberek – nem fogadta el az ajánlatot, és a hírek szerint a PSG-hez igazolhat.

Bár hivatalos bejelntés még nem volt, az átigazolásokkal foglalkozó transfermarkt.de már a francia csapat játékosának tünteti fel a fiatal hollandot. 

Frissítés: a PSG hivatalosan is bejelentette Simons megszerzését:

„Nehéz nap ez nagyon számomra, mivel senki nem szeret búcsúzkodni, főleg akkor, ha az otthonodtól köszönsz el. A Barcelona egy része örökké bennem él majd" – írt a játékos a közösségi oldalon.