Vágólapra másolva!
A székesfehérvári együttes a liechtensteini Vaduzzal csap össze, és ha papírforma eredmény születik, akkor egy nagy lépést tehet az ismételt El-csoportkörbe jutás felé. A Budapest Honvédnak a román Universitatea Craiova ellen kisebb, míg a Debrecennek a Torinóval szemben már nagyobb bravúrra lenne szüksége a továbbjutáshoz.

MOL Fehérvár FC-Vaduz

A MOL Fehérvár FC az előző körben 5-1-es összesítéssel bizonyult jobbnak a montenegrói Zetánál úgy, hogy ez volt az eredménye az idegenbeli mérkőzésnek, a felcsúti visszavágó pedig gól nélküli döntetlennel ért véget.

Ha az idegenben mutatott játékot meg tudják ismételni Juhász Rolandék, akkor gond nélkül továbbjuthatnak a következő körbe,

ahol a tavalyi El-elődöntős Eintracht Frankfurt lehet az ellenfelük.

Nego Loic jó játékára szüksége van a Fehérvár FC-nek Forrás: Csudai Sándor - Origo

- mondta a Fehérvár FC honlapjának a csatár Marko Scepovic, aki úgy véli,

csütörtök este sokkal összeszedettebben, koncentráltabban kell futballozniuk, mint ahogy múlt héten tették.

A Vaduz az első fordulóban idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Breidablikkal, a visszavágón pedig 2-1-re legyőzte az izlandi csapatot.

Budapest Honvéd-Universitatea Craiova

A Budapest Honvéd 4-2-es összesítéssel - 3-1-es hazai győzelemmel és 1-1-es litvániai döntetlennel - múlta felül a Zalgiris Vilniust, míg a Craiova, amely a már zajló román bajnokságban megnyerte első két mérkőzését, az El-ben két 3-2-es győzelemmel ejtette ki az azeri Szabail csapatát. Az előző körben a hazai pályán mutatott jó játék kell a Honvédtól,

mert a Litvániában látott akadozó Sannino-gépezet kihagyásait könnyen megüntethetik a románok.

David N'Gogtól gólokat várnak a Honvédnál Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Torino-Debrecen

Az albán FK Kukesit 4-1-gyel - 3-0-s hazai győzelemmel és 1-1-es idegenbeli döntetlennel - búcsúztató Debrecenre vár papíron a legnehezebb párharc,

mivel az olasz bajnokság előző kiírásának hetedik helyezettjével, a kupasorozatba most bekapcsolódó Torinoval kell megmérkőznie a továbbjutásért.

Az olaszországi mérkőzést Alessandriában rendezik meg, ahol a debreceniek honlapja szerint kétezer új széket szereltek fel, így hatezren lehetnek ott a csütörtöki mérkőzésen.

A magyar csapatok El-programja a selejtező 2. fordulójában:
Budapest Honvéd-Universitatea Craiova (román), Győr, 18.55
Fehérvár FC-Vaduz (liechtensteini), Felcsút, 20.00
Torino FC (olasz)-Debreceni VSC, Alessandria, 21.00