Vágólapra másolva!
Mindig pikáns megy magyar-román párharc, legyen szó bármilyen sportágról. A csütörtök esti El-selejtező visszavágó előtt a Craiova szurkolók összeverekedtek az idegenbe is elutazott Honvéd fanatikusokkal.

A Prosport és a fanatik.ro is arról számolt be, hogy szerdáról csütörtökre virradóra, Craiova városközpontjában összecsaptak az El-visszavágóra készülő Craiova és a Budapest Honvéd szurkolói. A helyszínről érkezett beszámolók szerint már egy nappal a találkozó előtt, a hajnali órákban a román városba érkezett mintegy 50 magyar szurkoló és a "Peluza Sud '97 Craiova" – a helyi harmadosztályú csapatot támogató – csoport tagjai verekedtek össze a városközpontban. A helyi csendőrség nagy erőkkel avatkozott közbe és néhány craiovai drukkert bilincsben vittek el.

Forrás: prosport.ro

A Honvéd sajtóosztálya csütörtökön kiadott egy nyilatozatot, mely szerint egy szurkolójuk sérült meg könnyebben, de előállítani csak a román rendbontókat állítottak elő. A klub reméli, hogy a mérkőzés helyszínén a szurkolók csak békésen fogják buzdítani a csapatukat.

(csakfoci.hu)