Vágólapra másolva!
Helyesnek bizonyult a norvág vg.no információja, mert a tavalyi szezon norvég gólkirálya, az elefántcsontparti Frank Boli lett a Ferencváros új játékosa. A futballista több poszton is bevethető. Nemcsak csatár, hanem akár irányítója, vagy balszélsője is lehet a magyar bajnokcsapatnak. 

A vg.no értesülései szerint az elefántcsontparti Franck Bolival erősít a Fradi. A tavaszi-őszi lebonyolítású norvég bajnokságban, a 2018-as szezonban 17 gólt, a jelenleg is tartó idényben 13 gólt szerzett a támadó. A norvég élvonalban összesen 135 meccsen 52 gólt rúgott, tehát igen gólérzékeny játékossal erősíthet a Dinamo Zagreb elleni BL-selejtezőre készülő magyar bajnok.

Franck Boli már 53 gólt rúgott a norvég élvonalban Forrás: vg.no

Bolinak 2021-ig tart a Stabaek csapatával a szerződése, de a két csapat, olyan közel áll a megállapodáshoz, hogy orvosi vizsgálatra várják a játékost a Ferencvárosnál.

Frissítés: A Fradi és a játékos megegyeztek, Franck Boli a Ferencváros játékosa lesz a 2019-20-as szezonban.

Fontos információ még, hogy a Ferencváros visszaforgatja a Mexióba eladott Gorriaran után kapott pénzt és a nemzetközi kupaszereplésért kapott összeget is a játékosvásárlásokba.