Vágólapra másolva!
Egyre feszültebb a helyzet az angol válogatott hátvédje, Harry Maguire, és klubja, a Leicester City között. A védő már korábban kijelentette, hogy szeretne a Manchester Unitedhez távozni, a Leicester viszont óriási árat kér érte.

A 26 éves Maguire a 2018-as oroszországi világbajnokságon robbant be a köztudatba, a torna egyik legjobb bekkje volt a 4. helyig jutó angol válogatottban. Nem csoda, hogy a vb után rengeteg átigazolási pletykában forgott a neve, végül maradt a Leicester Cityben, ahol 2022-ig van érvényes szerződése.

Idén viszont már jelezte távozási szándékát, a Sky Sports értesülései szerint

a Manchester United megadna érte 80 millió fontot, a Leicester azonban 85-öt kér.

Ilyen magasságokban akár azt is mondhatnánk, hogy piti különbségről van szó, az viszont biztos, hogy a világ legdrágább védője lehet, a jelenlegi csúcstartó a Liverpool BL-győztes kiválósága, Virgil Van Dijk, akit Jürgen Klopp 75 millióért szerzett meg.

Harry Maguire (jobbra) nem szeretné többé a Leicester mezét viselni Forrás: AFP/Oli Scarff

Maguire mindeközben állítólag rendkívül frusztrált, alig várja, hogy a Manchester United játékosa legyen, mostani csapatára pedig mérges, mert egyelőre nem hajlandó eladni. A Leicester következő felkészülési mérkőzésén, péntek este az Atalanta ellen nem fog pályára lépni, minden bizonnyal a páholyban fogja nézni a telefonját, mikor jön a hívás, hogy mehet csomagolni.