Hétfőn tárgyalja az UEFA a Honvéd óvását

Arnold Hunter északír játékvezető térdel, miután a közvetlen közelében felrobbant egy pályára bedobott hanggránát a labdarúgó Európa-liga második selejtezőfordulójának visszavágójaként játszott Universitatea Craiova - Budapest Honvéd mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Megérkezett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) válasza a Budapesti Honvéd által az Universitatea Craiova elleni Európa-liga-selezőn történt eseményekkel kapcsolatban beadott óvásra.

Megérkezett az UEFA válasza a Honvéd által beadott óvásra, áll a klub honlapján megjelent közleményben. Eszerint a szervezet fegyelmi testülete hétfőn tűzi napirendjére a Craiovában történeteket, és erről mindkét klubot tájékoztatták.

Mint azt megírtuk az Universitatea Craiova–Budapesti Honvéd mérkőzés a hosszabbítás utolsó előtti percében félbeszakadt, miután előbb a két csapat játékosai között tört ki dulakodás, majd a találkozót vezető északír Arnold Hunter játékvezető mellett robbant fel egy hanggránát, aki nem is tudta levezetni a mérkőzés hátralevő részét, így azt a negyedik játékvezetőre kellett bízni.

A találkozót tizenegyesekkel 3-1-re nyerte a Craiova, de a Honvéd azonnal jelezte, hogy megóvja a találkozó eredményét.