Társoldalunk:

Neymar beállt a csapatfotóra, de Mbappé kilökte a képből

2019.08.03. 18:22

Szombat délután a francia bajnok Paris Saint-Germain szépségdíjas gólokkal 2-1-re legyőzte a kupagyőztes Rennes csapatát a francia Szuperkupa-döntőben, így sorozatban hetedszer hódította el a trófeát. A találkozó azonban mégsem a párizsi csapat diadaláról marad emlékezetes, hanem arról, hogy a világbajnok Kylian Mbappé ellökte Neymart, aki szeretett volna rákerülni az ünneplést megörökítő csapatfotókra.

Neymar csapattársaiban mély nyomot hagyhatott, hogy nyáron többször is elmondta, hogy szeretne távozni Párizsból. A világ legdrágább játékosa az utóbbi hónapokban többször is hangoztatta, hogy vissza akar térni Barcelonába, állítólag a héten már odáig fajult a dolog, hogy megmondta a klub vezetőinek, hogy többet nem hajlandó pályára lépni a párizsi csapatban.

Miután a PSG megnyerte a mérkőzést, Neymarnak nem is nagyon akaródzott a csapattársaival ünnepelni, az olasz Marco Verratti volt az, aki szólt a brazil sztárnak, hogy vegye ki ő is a részét a mulatozásból.

Ezt követen a PSG játékosai leheveredtek a fűbe, és elkezdtek pózolni, hogy elkészülhessenek a csapatfotók, a világbajnok Kylian Mbappé azonban gondolt egyet, és arrébb taszajtotta Neymart, jelezve neki, hogy nincs rá szükség a fotózásnál.

Neymart májusban tiltották el három mérkőzésre, mivel a Rennes elleni kupadöntő után kezet emelt egy szurkolóra. Ennek ellenére elutazott Sencsenbe, és a lelátóról nézte végig csapata győzelmét.