Szergej Rebrov: Tudunk modern, eredményes futballt játszani

Ferencváros, FRADI új vezetőedző sajtótájékoztató 2018. augusztus 22-én, Ferencváros, FTC
Szergej Rebrov remek munkát végez a Ferencvárosnál
Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapatának edzője, Szergej Rebrov a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt.

A Ferencváros elhalasztotta az első fordulós bajnoki mérkőzését az OTP Bank Ligában. Szergej Rebrov együttese már készülhet a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulós párharcára, ahol kedden este a Dinamo Zagreb lesz a zöld-fehérek ellenfele.

"Amikor az első fordulóban a Ludogorecet kaptuk, mindenki arról beszélt, a bolgár bajnok egyértelműen esélyesebb, jobb nálunk. Kétségtelen, remek futballistái vannak, s egyénileg talán képzettebbek is, de mi igazi csapat voltunk, és ezért jutottunk tovább. Abból a párharcból kell erőt merítenünk, azt a két találkozót kell szem előtt tartanunk.

és erre lesz szükség a horvát aranyérmes ellen is." - nyilatkozta Rebrov a következő ellenfélről.

A Fradi igazi csapatként játszott eddig a BL-selejtezőben, a Dinamo Zagreb ellen is erre lesz szüksége a továbbjutáshoz Forrás: All rights reserved/Molnar Adam

Az ukrán szakember szerint, ha az odavágón jó eredményt ér el a csapat, akkor előnyt jelenthet, hogy a második mérkőzést rendezik Budapesten,

de ha Zágrábban nem alakulnak jól a dolgok, akkor rosszül is elsülhet a hazai pályán lejátszott visszavágó.

"Edzőként, stratégiai szempontból talán jobb, hogy a második mérkőzést idehaza játszhatjuk, de minden az első összecsapástól függ. Ha Zágrábban jó eredményt érünk el, akkor igen, előnyt jelent, ellenkező esetben nem... Tényleg nehéz ezt megmondani... Az első két selejtezőkörben mindkétszer idehaza kezdtünk, mindkétszer előnnyel utazhattunk a visszavágóra, ami remek kiindulási alap volt."

Franck Boli személyében egy gólerős játékost igazolt a Fradi Forrás: vg.no

Rebrov kitért az új igazolásra is, a tavaly Norvégiában gólkirályi címet szerzett Franck Bolira is:

"Régóta figyeltük, tisztában vagyok a képességeivel. Nemcsak jó játékos, jó formában is van, hiszen Norvégiában javában zajlik a bajnokság, idén is szerzett már hat gólt.

Ha úgy alakul, a szélen is használható. Gyors, erőszakos, nem hagyja magát elnyomni."